Diensten

Verhuisspecialisten

Waarom klanten voor
Las Golondrinas kiezen

Las Golondrinas Soluciones biedt een breed scala aan diensten op het gebied van transport en logistiek.

 1. Verhuistransport: Als u van plan bent om te verhuizen, kan Las Golondrinas Soluciones u helpen met verhuistransport. We kunnen zorgen voor het veilig en efficiënt vervoeren van uw bezittingen van de ene locatie naar de andere, of het nu gaat om een lokaal, nationaal of internationaal transport. We hebben ervaren personeel en de juiste middelen om uw verhuizing soepel te laten verlopen. Verhuistransport is in groepage. 
 2. Opslag: Las Golondrinas Soluciones kan ook opslagfaciliteiten bieden voor uw goederen. Of u nu tijdelijke opslagruimte nodig heeft tijdens een verhuizing of langdurige opslag voor uw bedrijf, we hebben verschillende opties beschikbaar. Onze opslagfaciliteiten zijn beveiligd met camera’s en alarm, zeer goed verzekerd en goed onderhouden om ervoor te zorgen dat uw goederen veilig zijn.
 3. B2B-transport: Als het gaat om commercieel transport, kan Las Golondrinas Soluciones B2B-transportoplossingen bieden. We begrijpen de specifieke logistieke behoeften van bedrijven en bieden aangepaste transportoplossingen om aan die behoeften te voldoen door de bedrijven te ondersteunen bij hun zakelijke transportbehoeften.
 4. Inpakken en uitpakken: Las Golondrinas Soluciones kan ook helpen met het inpakken en uitpakken van uw goederen. We hebben ervaren teams die getraind zijn in het zorgvuldig en efficiënt inpakken van verschillende soorten goederen. Dit kan vooral handig zijn tijdens een verhuizing of wanneer u kwetsbare of waardevolle items veilig wilt laten inpakken voor transport.
 5. Groot transport: Vervoer van auto’s (regelmatig of éénmalig); transport van motors, fietsen, scooters of andere voertuigen. Ook hier kan de klant ervoor kiezen het voertuig en/of te brengen en/of op te halen. Het voertuig wordt vervoerd in de vrachtwagen onzichtbaar voor de buitenwereld. 100% veilig!
 6. Exclusieve service: Wanneer de klant wenst dat hun verhuisgoederen enkel en alleen voor hen en dus niet gedeeld met andere klanten worden vervoerd kan u als klant op ons bouwen! En zo ook voor snelvervoer van waardevolle of dringend te vervoeren goederen!


Las Golondrinas Soluciones streeft ernaar om betrouwbare en op maat gemaakte transport- en logistieke oplossingen te bieden aan hun klanten. Of u nu particulier bent die verhuizingsservices nodig heeft of een bedrijf dat gespecialiseerd transport vereist, wij kunnen u helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor uw behoeften.

Onze werkwijze

Neem eenvoudig contact met ons op

Las Golondrinas Soluciones is een toonaangevend bedrijf op het gebied van transport tussen Spanje en de Benelux, daarbij Frankrijk meegenomen. Als u vrijblijvend een offerte aan wilt vragen, kunt u het contactformulier op deze pagina invullen. 

Onze werkwijze na het invullen van het formulier is als volgt: 

 1. U ontvangt een bevestiging van ontvangst bij onze administratie.
 2. Wij gaan aan de slag met een offerte op maat voor uw aanvraag.
 3. U ontvangt binnen enkele werkdagen een offerte.
 4. Mocht u twijfels of vragen hebben, zullen wij deze beantwoorden. 
 5. Zodra de offerte akkoord is plannen we het transport en details in en gaan we aan de slag!

Zorg ervoor dat de gegevens zorgvuldig in worden gevuld, zodat wij u goed kunnen bereiken en een passende offerte kunnen sturen.

Vraag gratis een offerte aan!